Søk
  • Marte Malme

Er det trygt å komme i terapi nå?

Oppdatert: 10. nov. 2020

Jeg har stor forståelse for deg som er usikker i disse tider. For at det skal være så trygt som mulig, har jeg gjort nødvendige tiltak.


Jeg følger oppdaterte anbefalinger og kriterier fra FHI. Jeg er dessuten pålagt å følge Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttets veileder for helsevirksomheter med en- til en kontakt om smittevern mot korona, covid19 for å få lov til å holde åpent. Det innebærer blant annet at vi har 2 meters avstand mellom stolene, hyppig rengjøring/desinfisering og lav terskel for å avlyse ved symptomer eller sykdom. Antibac og mulighet for håndvask er lett tilgjengelig ved inngangen. Før første time sender jeg ut en e-post med mine smittevernsrutiner, slik at du kan gå gjennom det før du kommer. Rutinene gjelder selvsagt meg også. Vi følger begge lokale regler for smittevern.


Det er fortsatt mulig å bestille videosamtaler og telefonsamtaler for alle som ønsker det eller som må holde seg hjemme.

#martemalmeterapi #psykoterapi #samtaleterapi


Foto: Joanna Magierecka

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle