Om terapeuten

Jeg jobber som Gestalt psykoterapeut MNGF og veileder MGPO, er 45 år, mor til to og gift. Jeg har fordypet meg i Ruella Franks metode Developemental Somatic Psychotherapy. 

Som terapeut er jeg opptatt av samspillet mellom oss, hvordan vi påvirker og blir påvirket i relasjon. Jeg tar innover meg at vi er hele mennesker, og inkluderer både kropp, følelser og tanker i terapien. 

Min innstilling er at vi alle har de ressursene vi trenger i oss. Sammen med en profesjonell terapeut er det enklere å oppdage disse, og etter hvert kan vi ta mer hensiktsmessige valg. 
 

Jeg har en spesiell interesse for og kunnskap om utmattelse og utbrenthet. I tillegg har jeg et sterkt engasjement for barn og unges psykiske helse og for arbeid med par.  

 

Fra tidligere av har jeg 20 års organisasjonserfaring fra ulike offentlige virksomheter i kulturfeltet og som selvstendig næringsdrivende drama- og teaterpedagog. 

Jeg holder meg faglig oppdatert, og har nylig fordypet meg i  selvmordsforebyggende arbeid, samt traume ved Dr. Peter Levine.  

Kvalitetssikring

Som Gestaltterapeut MNGF er jeg forpliktet til å følge Norsk Gestaltterapeutforenings etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg er også medlem av Norsk Forbund for Psykoterapi, NFP og Gestaltpraktiserende i Organisasjoner, GPO.

Personvern 

Min virksomhet er omfattet av GDPR - det nye direktivet for personvern. Jeg oppbevarer dine opplysninger trygt. For mer informasjon, les personvernerklæringen. Jeg har full taushetsplikt. 

Andre terapeuter

Jeg kan varmt anbefale flere av mine dyktige kollegaer, dersom du ser etter en annen psykoterapeut, coach eller veileder. Ta kontakt!

Psykoterapeut Marte Malme
NGF_Logo-150.png