top of page

Om terapeuten

Jeg er Gestalt psykoterapeut MNGF og veileder GPO, 47 år, mor til to og gift. Jeg har videreutdanning i Ruella Franks metode Developemental Somatic Psychotherapy og har fordypet meg i traumeteori blant annet ved Dr. Peter Levin. 

Jeg har en spesiell interesse for og kunnskap om utmattelse/utbrenthet i tillegg til sammensatte og komplekse utfordringer. I tillegg har jeg et sterkt engasjement for utfordringer i familie, par og grupper. 

Som terapeut er jeg opptatt av samspillet mellom oss, hvordan vi påvirker og blir påvirket i relasjon. Jeg tar innover meg at vi er hele mennesker, og inkluderer både kropp, følelser og tanker i terapien.  

Min innstilling er at vi alle har de ressursene vi trenger i oss. Sammen med en profesjonell terapeut kan det være enklere å oppdage og erfare disse, og etter hvert kan vi ta mer hensiktsmessige valg for oss selv. 

Fra tidligere av har jeg 20 års organisasjonserfaring fra ulike offentlige virksomheter i kulturfeltet og som selvstendig næringsdrivende drama- og teaterpedagog. 

Kvalitetssikring

Som Gestaltterapeut MNGF er jeg forpliktet til å følge Norsk Gestaltterapeutforenings etiske retningslinjer, samt å motta regelmessig faglig veiledning. Jeg er også medlem av Norsk Forbund for Psykoterapi, NFP og Gestaltpraktiserende i Organisasjoner, GPO.

Personvern 

Min virksomhet er omfattet av GDPR - det nye direktivet for personvern. Jeg oppbevarer dine opplysninger trygt. For mer informasjon, les personvernerklæringen. Jeg har full taushetsplikt. 

Andre terapeuter

Jeg kan varmt anbefale flere av mine dyktige kollegaer, dersom du ser etter en annen psykoterapeut, coach eller veileder. Ta kontakt! 

IMG_4383_edited.jpg
NGF_Logo-150.png
bottom of page